Meteen naar de inhoud

Verdiepen

Met het afronden van de keuzedelen heb je als het goed is ook wat meer inzicht gekregen in de richting die je uiteindelijk op wilt als programmeur. Word je game developer, webdeveloper, mobile app developer of toch fullstack developer. Je krijgt nu de ruimte om je steeds verder te specialiseren in programmeertalen en vakgebieden waar jouw interesse liggen.

Ook ga je onderzoeken welke werkprocessen bij het beroep horen en wat deze werkprocessen inhouden. Het doel waar je naar toewerkt is een stage van ongeveer 20-30 weken bij een voor de opleiding erkend leerbedrijf. Tijdens deze stage ervaar je hoe het is om te werken in een professionele organisatie. Je ontwikkelt je uiteraard verder als Software Developer. Tegelijkertijd is er aandacht voor de beroepshouding. Wat wordt er van je verwacht binnen het werkveld en hoe hou je je daarin staande.

Met het afronden van de stage kom je langzamerhand toe aan de laatste fase van de opleiding, het afstuderen. In totaal moet je voor de hele opleiding rekening houden met 1350 uur stage.