Ga naar de inhoud

Aanwezigheid

Bij onze opleiding gaan we anders om met aanwezigheid. Op de meeste scholen heb je een strak lesrooster. Bij de opleiding Software Developer kennen we dat niet echt. We maken afspraken over de werktijden. Daarbinnen worden andere activiteiten gepland. Je bent zelf verantwoordelijk voor het indelen van je werkzaamheden. Het is jouw verantwoordelijkheid om hier op een goede wijze mee om te gaan. Pauzes bepaal je dan ook zelf. Er is wel een officieel rooster waarin per groep is aangegeven welke activiteiten op de planning staan. De ruimte is geopend van 08.30 – 16.30 uur. De werktijden die we hanteren zijn: 10.30-15.30 uur. In Heerenveen is dat, tijdens het studiejaar 2022-2023, 09:00 – 15:00 uur. Er is dan altijd een coach aanwezig.

Overigens is dit niet vrijblijvend. Indien je lessen waar je voor ingeschreven staat mist, word je als afwezig geregistreerd. Indien je structureel laat begint of vroeg vertrekt, dan zal je hier verantwoording over af moeten leggen. Dit zal ook zo zijn als pauzes een te groot deel van de dagbesteding worden.

Voor het huidige schooljaar (2022-2023) is het onderstaande rooster van toepassing. Deze kan nog veranderen wanneer de omstandigheden wijzigen. Check daarom regelmatig deze pagina.

Rooster 2021-2022

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
DEV1A
DEV2AThuiswerkdag
DEV2BThuiswerkdagThuiswerkdag
DEV2CThuiswerkdag
DEV3AThuiswerkdag
DEV3BThuiswerkdagThuiswerkdag
DEV4ThuiswerkdagThuiswerkdag

Beschikbaarheid Team

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
José
Tim
Rones
René
Tabe
Petra
Miranda Nijboer
Sybren Dijkstra
Jan Johannes